Diş Apsesine Bitkisel Çözüm

Mart 13, 2018 0 Comments

Diş Apsesine Bitkisel Çözüm - https://www.sagliklimiyim.com/dis-apsesine-bitkisel-cozum/
https://www.sagliklimiyim.com/wp-content/uploads/2018/03/dis-apsesi-nedir.jpg




Tamamen şifalı bitkilerle ve kürlerle bu sorununuzun tedavisine kesin çözüm sağlayabiliceksiniz. Ayrıca rahatsızlığınıza iyi gelen bitkileri öğrenerek daha sağlıklı bir tedavi



yöntemi uygulayabiliceksiniz.



Soğan: Bir baş soğan, kabuklarıyla külde pişirilir. Apsenin bulunduğu yere tülbentle sarılır. Yaklaşık 1 gün içinde apse olgunlaşıp, cerahat akar.



İncir: Taze incir ortadan kesilip apsenin üzerine konarak yine bir tülbentle sarılır. Bu da cerahat toplanmasına yardımcı olur. Apseden cerahat çıkmaya başladıktan sonra hafifçe sıkmak suretiyle iltihap akıtılır. Sonra oksijenli su veya tentürdiyot ile yara etrafı temizlenerek gazlı bezle kapatılır.



Sarımsak: Bir diş sarımsağı ikiye bölüp apsenin üzerine koyarsanız, iltihabı kurutmaya yardımcı olur.




Çok güçlü bir antibiyotik olan sarımsak, harici kullanımının yanında dahilen de apse tedavisi için faydalıdır. Bağışıklık sistemini güçlendirici etkileri ile Ekinezya apsenin iyileşmesine yardımcı olabilir. Bunun için hazır Ekinezya ürünleri alınabileceği gibi çayı da yapılabilir.



Bir bitki olmamasına rağmen bitkilerden hazırlanan bir besin olan Bal da ciltteki yara, bere ve apselerin tedavisi için oldukça yaygın olarak kullanılır.



Bu yazı diş apsesi tedavisi iyi gelen bitkiler doğal kesin çözüm nedir, diş apsesi nasıl tedavi edilir, diş apsesi nasıl geçer nasıl iner ne iyi gelir iyi gelen bitkiler, diş apsesine doğal çözüm, diş apsesine bitkisel tedavi, diş apsesine ne yapılır konusunda yazılmıştır.



diş apsesine ne iyi gelir, apse yapan dişe ne iyi gelir, diş apsesine iyi gelen şifalı bitkiler, apseye ne iyi gelir, apse yapmış dişe ne iyi gelir, diş apsesine ne iyi gelir bitkisel, diş apsesi nasıl akıtılır, diş apsesi nasıl geçer bitkiler, diş apsesine bitkisel çözüm, diş apsesine iyi gelen bitkiler




#Bitkisel, #Çözüm, #DişApsesi, #DişApsesineNeIyiGelir, #IyiGelenBitkiler, #NasılGeçer, #NeIyiGelir, #Tedavisi
https://goo.gl/xQifGR
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: