Kara Merhem Nedir Faydaları Fiyatı

Nisan 28, 2018 0 Comments

Kara Merhem Nedir Faydaları Fiyatı - https://www.sagliklimiyim.com/kara-merhem-nedir-faydalari-fiyati/




Kara merhemin yan etkileri zararları fiyatı faydaları nedir nerede satılır nasıl kullanılır basura iyi gelir mi kullananlar kullanıcı yorumları, hepsi bu yazıda.



Sivilceler için yoğun olarak kullanılan kara merhem, bilinen en eski ve en faydalı yara merhemleri arasında olup, mikrop kırıcı ve sivilceleri kurutucu etkisi ile yaygın bir kullanıma sahiptir. Şimdi kara merhemin özellikleri ve faydaları hakkında sizlere bilgiler verelim.



Halk arasında KARA MERHEM olarak bilinen İhtiyol Pomad‘ın içeriğinde genelikle %80 Vazelin, %10 İhtiyol, %10 Lanolin bulunmaktadır.



İhtiyol, ham petrol özelliğindeki karışımın sülfürik ait ile muamele edilerek suda çözünür hale getirilmiş şeklidir. Ekzama, apse ve akne tipi erupsiyonlar (deri döküntüsü) gibi enflamatuar (iltihaplı deri sorunları) deri hastalıklarının tedavisinde yardımcıdır.



Kara merhem deriden tamamen emilir, yüksek oranda kükürt içermektedir. Kullanım sırasında idrarda kükürt oranının arttığına dair bazı sonuçlar mevcuttur.




Kara Merhemin Faydaları Nelerdir
Kronik iltihaplanmaların, çıban ve sivilcelerin olgunlaşıp, içlerinin temizlenmesini sağlar. Antienflamatuar özelliklerinin yanı sıra antibakteriyel, antimikotik, antipüritik, antiseboreik ve antiekzamatöz özellikleri de bulunmaktadır.



Kara Merhem Nasıl Kullanılır?
Rahatsızlığın bulunduğu bölge yıkanıp kurutulduktan sonra günde iki defa sorunlu bölgeye sürülüp gazlı bezle kapatılır. Hava almasına engel olmamak için sıkı bandaj kullanılmamalıdır. İltihap akmaya başladıktan sonra bir kaç gün daha günde bir kez sürülmeye devam edilmelidir. İltihaplı bölge sıkılarak veya bastırılarak iltihap çıkartılmaya çalışılmamalıdır.



Bu yazı kara merhemin yan etkileri, kara merhemin zararları, kara merhemin fiyatı, kara merhemin faydaları, kara merhem nedir, kara merhem nerede satılır, kara merhem nasıl kullanılır, kara merhem basura iyi gelirmi, kara merhem kullananlar  konusunda bilgi vermek için yazılmıştır.



siyah merhem, kara merhem, siyah merhem fiyati, siyah merhem nedir, Kara merhem zararları, siyah merhem nerede satılır, kara merhemin zararları, ihtiyol pomad yan etkileri, kara merhem fiyatı, kara merhem nedir




#Faydaları, #Fiyatı, #KaraMerhem, #KaraMerhemNedir, #Kullanımı, #Nedir, #YanEtkileri, #Zararları
https://is.gd/B1yntt
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: