Kaplan Gözü Taşının Özellikleri ve Faydaları

Mayıs 03, 2018 0 Comments

Kaplan Gözü Taşının Özellikleri ve Faydaları - https://www.sagliklimiyim.com/kaplan-gozu-tasinin-ozellikleri-ve-faydalari/




Şahsen en sevdiğim taşlardan birisi olan kaplan gözü taşının faydalarını araştırdıktan sonra kaplangözü taşına olan ilgim bir kat daha arttı. Özellikle kaplan gözü taşından yapılan tesbihleri bütün erkeklere tavsiye ediyorum.



Son dönemlerde sıkça bileklik olarak karşımıza çıkan kaplan gözü; kuvars grubuna ait bir taştır. Parlatıldığı zaman ipeksi bir görünüm kazanır. Yanar döner özelliğe sahiptir.



Yüzyıllar boyunca mistik insanlar, Kaplan gözünün onları koruduğuna inanırlar. Budistler, Paganlar, Uzak-Doğu Şamanları, Kızılderililer gibi eski gelenek ve göreneklerini devam ettiren kadim toplumlarca da Kaplan gözü; Kötü ruhlardan, kara büyüden ve nazar gibi olumsuz şekilde etki ettiği düşünülen enerjilerden korunma amaçlı kullanılmıştır. İnsanlar kendi özgür iradesini yitirmemek ve başka iradelerden de etkilenmemek amacıyla da kaplan gözü taşını üzerinde taşırlar.



KAPLANGÖZÜ TAŞININ ETKİLERİ ve FAYDALARI
– Cesareti artırır ve hayatınızın bir amaçtan yoksun olduğunu düşündüğünüz anlarda size amacınızı hatırlatır
– Duygusal bakımdan dengeleyicidir ve inatçılığı azaltır. Kişinin olayları daha net algılayabilmesini sağlar.
– Güç ve cesaret taşı olan kaplangözü; dayanıklılığınızı artırır ve engellere rağmen ilerleme isteği verir.
– İnsanların iyi taraflarını görmenizi sağlayarak hayat yolunda mutlulukla ilerlemenizi sağlar.




– Kaplan gözünün nazardan koruduğuna inanılır.
– Pürüzsüz yüzeyini okşayarak dertlerinizi ve endişelerinizi hafifletebilirsiniz.
– Astım hastaları için faydaları vardır. Sindirim sistemi bozuklukları, dalak ve pankreas için faydalı etkileri olduğu bilinmektedir.
– Meditasyon yaparken Kaplan gözünü rahatça kullanabilirsiniz. Zihninizi berraklaştırır. Tekrar eden düşüncelerinizi bırakarak içsel sessizliğinize konsantre olmanızı ve bu sessizlik halinde kalmanızı kolaylaştırır.





Bu yazı kaplan gözü taşının özelliği etkileri özellikleri ve faydaları zararları temizlenmesi gerçek olduğunu nasıl anlarız neye iyi gelir nerede satılır ne kadar nerelerde bulunur nasıl anlaşılır temizlenir oluşur kullanılır tesbih bileklik yüzük fiyatı renkleri konusunda yazılmıştır.



kaplan gözü taşının faydaları, kaplangözü taşının faydaları, kaplan gözü taşı faydaları, kaplan gözü taşının özellikleri, kaplan gözü taşı, kaplan gözü taşı ne işe yarar, kaplan gözü yüzük faydaları, Kaplan gözü faydaları, kaplan gozunun faydaları, kaplangözü özellikleri




#Anlamı, #Faydaları, #Fiyatı, #KaplanGözüTaşı, #KaplanGözüTaşınınFaydaları, #KaplanGözüTaşınınÖzellikleri, #Nedir, #Özelikleri, #Renkleri
https://is.gd/MgPovz
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: