Karbonatlı Su İçmek Zayıflatır Mı?

Mayıs 08, 2018 0 Comments

Karbonatlı Su İçmek Zayıflatır Mı? - https://www.sagliklimiyim.com/karbonatli-su-icmek-zayiflatir-mi/



 


Karbonat herkesin evinde bulunan çok önemli maddedir. Pek çok faydası bulunan karbonat hakkında en çok merak edilen karbonatlı su içmek zayıflatır mı sorusudur. Kilo vermek için insanlar bir çok yöntemler denemektedir. Bu yöntemler arasında yer alan karbonatlı su yöntemi etkileri nedeni ile gün geçtikçe deneyen kişi sayısı artmaktadır.


Karbonatlı Su içerek Kilo Vermek


İnsanlarda metabolizmayı daha da hızlı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan vücudun asit baz dengesini alkali düzeye çekmekten geçtiğini Uzmanlar belirtmektedir. Bu durumu sağlamanın en doğal yolu kısacası karbonatlı su içmek ile zayıflama olacaktır. Suyun alkali olan yapısı zayıflamaya son derece yardımcı olmaktadır. Özellikle ev ve karbonhidrat besleniyorsanız vücudunuzda fazlası ile asit birikmesi oluşacaktır.


Kilo sorunu yaşayan kişiler bu nedenden dolayı bir türlü zayıflayamaz ve kilo veremezler. Ortalama olarak bakıldığı zaman 1 kg karbonatlı su tüketmeniz 15 kg için yeterli olmaktadır. Böylece karbonatlı su içerek çok daha hızlı bir şekilde kilo vermeniz mümkün olacaktır. Karbonatlı su kürü ile kalıcı ve çok hızlı kilo vereceksiniz.



Karbonatlı Su Kürü Nasıl Hazırlanır?


Fazla kilolar gün geçtikçe hem dünyada hem ülkemizde pek çok kişinin dert yandığı büyük bir sorundur. Bu neden ile farklı yöntemler uygulanarak bazen olumlu sonuçlar bazen de olumsuz sonuçlar elde edilmektedir. Ancak son zamanlarda çok eskiden beri bilinen  ve etkili çözümler sunan karbonatlı su ile zayıflamak çok kolay olmaktadır. Karbonatlı su kürü hazırlamak için alkali olması sağlanmaktadır. Bunun için 1 buçuk litre suyu alabilecek olan kabın içine tam olarak bir tatlı kaşığı karbonatı eklemelisiniz. Suyun içine atılan karbonat iyice eriyene kadar karıştırmalısınız. Çok kolay ve basit bir kür olan karbonatlı su sayesinde vücudun içinde bulunan asit seviyesi azalacaktır.


Karbonatlı Su Nasıl Uygulanmalı?


Karbonatlı su kürünü yaptıktan sonra uygulaması son derece kolaydır. Bu kürü günlük olarak 3 litre kadar rahatlıkla tüketebilirsiniz. Her yemekten önce yaklaşık olarak yarım saat önce içmelisiniz. Yemek yerken özellikle su içmemeniz gerekir. Öğünlerden tam olarak bir saat sonra karbonatlı su içerek zayıflama küründen içmelisiniz. Kahvaltı yaptıktan 30 dakika önce de bu sudan içmelisiniz. Ayrıca bu su sayesinde pek çok faydalarını görecek zayıflarken hem sağlıklı olacak hem de çok fazla faydasını göreceksiniz.


Karbonatlı Su İçmenin Faydaları


Karbonatlı suyun faydaları arasında yer alan en önemli nokta vücudun alkali baz dengesini sağlayarak metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olacaktır. Bu sayede çok hızlı bir şekilde kilo vermenizi sağlayacaktır. Bedeni tamamen toksinlerden arındırır ve zararlı maddelerden temizlenmiş olan vücut çok daha kolay zayıflayacaktır. Ayrıca karbonatlı suyun etkileri içinde bulunan tok tutucu özelliği ile çok uzun süre tok kalmanızı sağlayacaktır. İştah kapatıcı içecekler arasında yer alan bu kür yememe isteği oluşmasına neden olacaktır. Vücut içinde bulunan ödemi ve şişkinliğin yok olmasını sağlar. Hatta su sayesinde kolların ve bacakların daha ince narin görünmesine yardımcı olacaktır.



Karbonatlı Suyun Zararları Nelerdir?


Karbonatlı su içerek zayıflamak çok daha kolay olmasına rağmen bazı zararları bulunmaktadır. İlk olarak suyun yan etkisi baş ağrısı yapmasıdır. Hassas midesi olan kişilerde de mide krampı, yanma ve ağrı gibi sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Karbonatlı suyun zararları içinde kabızlık, kusma, halsizlik ve hızlı kalp atışları gibi belirtiler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Tansiyon hastası olan kişiler doktora danışmadan kesinlikle kullanmamalıdır. Bazı kişilerde de alerjiye neden olabilir.




#KarbonatlıSuIçerekKiloVermek, #KarbonatlıSuIçerekZayıflama, #KarbonatlıSuIçmekZayıflatırMı, #KarbonatlıSuİçmeninFaydaları, #KarbonatlıSuKürü, #KarbonatlıSuKürüNasılHazırlanır, #KarbonatlıSuNasılUygulanmalı, #KarbonatlıSuyunEtkileri, #KarbonatlıSuyunZararları, #KarbonatlıSuyunZararlarıNelerdir
https://is.gd/EWJusT
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: