Zirkon Taşının Özellikleri ve Faydaları

Mayıs 04, 2018 0 Comments

Zirkon Taşının Özellikleri ve Faydaları - https://www.sagliklimiyim.com/zirkon-tasinin-ozellikleri-ve-faydalari/




Değerli ve faydalı taşlar arasında seçim yapmak isterseniz ve tercihiniz değerli olması ise zirkon taşı tam size göre. Bu yazımızda zirkon taşının faydalarını ve özelliklerini bulabilirsiniz.



Sizlerden gelen yorum ve beğeniler ile daha çok paylaşım yaptığımızı bilmenizi isteriz. Umarım zirkon taşı hakkında paylaşılan yazımızı beğenirsiniz.



Zirkon Taşının Özellikleri:  Gerçek rengi kahverengidir. Kullanmadan önce genel olarak ısıtılır ve şeffaf bir hal alması beklenir. Mücevher sınıfında ve en ünlü taşlardan birisidir. Bu taş aynı zamanda zirkonyum elementinin de en önemli kaynağıdır.



Mücevher olarak kullanılacak olan zirkon taşının en değerli olanı ve nadir olarak bulunabilen renksiz olanıdır. Elmasa benzer ve tek farkı elmastan daha yumuşak olmasıdır.



Uyumlu Olduğu Burç : Oğlak, Kova
Rengi : Renksiz, Kahverengi, Yeşil, Kırmızı, Sarı, Mavi
Çıkarıldığı Başlıca Ülkeler : Avustralya




Zirkon Taşının Faydaları:
Bu taş gerçekli değerli ve yararları bir hayli fazla olan nadir taşlar arasında yer alır. Zirkon taşı ismini Pers dilinde altın rengi anlamına gelen ” Zargun” kelimesinden almıştır. Kısa ve açıklayıcı olarak Zirkon taşının insan bünyesinde gösterdiği faydaları şu şekilde sıralanabilir;



– Sindirim sistemi üzerinde oldukça yararlı olabilmektedir. (Kalın ve ince bağırsak hareketlerinde)
– Rahatlatır ve uyumayı kolaylaştırır,
– Zihinsel faaliyetleri hızlandırır,
– Duygusal alanda denge sağlayıcıdır,
– Kişinin enerji dengesini sağlayıcıdır,
– Hem zarafet sağlar hem de toplum içerisinde daha hızlı bir kabullenme duygusu kazandırmaktadır,
– Kişide yeme içme gibi problemleri gidermede yardımcı olur (iştah açıcıdır).





Bu yazı zirkon taşının özellikleri değeri fiyatı ingilizcesi siyah mavi zirkon faydaları zararları yan etkileri faydası anlamı rengi renkleri çeşitleri nedir yüzük kolye ucu küpe tesbih anlamı değerli midir kararır mı nerede bulunur ne kadar ne demek neye iyi gelir ne işe yarar nasıl anlaşılır parlatılır yapılır hakkında kısaca bilgi vermek için yazılmıştır.



zirkon taşı faydaları, zirkon tasinin özellikleri, zirkon taşı, zirkon taşının faydaları, zirkon taş, zirkon taşı nedir, zirkon tas nedir, kırmızı zirkon taşı, Zirkon, zirkonyum taşı ne işe yarar




#Anlamı, #Değeri, #Faydaları, #Fiyatı, #NeIşeYarar, #Özellikleri, #Rengi, #Renkleri, #ZirkonTaşı, #ZirkonTaşınınFaydaları, #ZirkonTaşınınÖzellikleri
https://is.gd/9J9nL4
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: