Bölgesel Zayıflama Teknolojisi

Haziran 08, 2018 0 Comments

Bölgesel Zayıflama Teknolojisi - https://is.gd/KbLStQ

Bölgesel Zayıflama Teknolojisi


Bölgesel zayıflama teknolojisi ile kısa süre içerisinde inatçı fazlalıklardan kurtularak, daha fit bir vücuda sahip olabilirsiniz. Bu teknolojiler genel olarak ultrason ya da radyo frekans uygulamaları sayesinde bölgesel olarak bir incelme sağlamaktadır. Özellikle, spor ve diyet sonucunda vücut hatları üzerinde kalan fazla kiloları yok etmek için oldukça etkin bir uygulama olan bölgesel zayıflama yöntemi, farklı cihaz ve özellikler yardımı ile yapılmaktadır. 3 bedene kadar incelme sağlayan bu teknolojiler, şikayetçi olunan bölgenin yağ dokusu üzerinde etkili olarak kısa zamanda bu yağ dokusunun erimesine yardımcı olmaktadır. Özellikle, bölgesel fazlalık konusunda en çok şikayet alan bölgeler, basen, karın ve beldir. Bu bölgeler üzerinde uygun teknolojilerle etkin seanslar sonucunda fazla kilolardan kurtularak, kısa sürede daha sağlıklı bir vücuda sahip olabilirsiniz.


SculpSure Teknolojisi ile Bölgesel Zayıflama


SculpSure teknolojisi yok edilmesi imkansız gibi görünen bölgelerdeki yağ dokusu üzerinde etkin şekilde görev alan bir teknolojidir. Özellikle, yağ dokusu etrafında tüm parçacıkların ısınmasını sağlayarak, ısı etkisi yoluyla bölgesel incelme konusunda faydalı olmaktadır. Bu cihaz genel olarak ısı etkisine dayanan bir bölgesel zayıflama teknolojisi sunmaktadır. Yağ dokusunun ve bölgesel fazlalığın durumuna göre 3 seans şeklinde farklı uygulamalar yapılabilir. Yaklaşık olarak her seans 30 dakika kadar sürmektedir. Oldukça etkin bir teknoloji olmasından dolayı yapılan uygulamanın ardından kısa sürede ciddi anlamda bölgesel zayıflama görülebilmektedir.


Ultrason Teknolojisi ile Bölgesel Zayıflama


Ultrason teknolojisi, şikayetçi olunan bölge üzerinde herhangi bir cerrahi operasyona gerek duyulmadan uygulanan bir tedavi şeklidir. Bu açıdan, vücutta herhangi bir hasara neden olmaz ve damar yapısına bir etkisi bulunmaz. Ultrason teknolojisine dayanan UltraShape 3 cihazı, gerekli ışınlarla fazla yağ dokusunu parçalayarak vücuttan atılmasını sağlamaktadır. Genel olarak bu teknoloji lokal bölge fazlalıklarının görüldüğü alanlara uygulandığı sürece daha etkin şekilde cevap verebilmektedir. Basen, karın ve bel bölgesinde etkili olan bu uygulama selülit için de oldukça iyi sonuçlar vermektedir. Tek seans halinde yapılan uygulama yaklaşık olarak 2 saat kadar sürebilmektedir. Bu işlemden sonra kişi oldukça rahat bir şekilde günlük hayatına devam edebilmektedir.



#BölgeselZayıflamaTeknolojisi
https://is.gd/KbLStQ
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: