Elocon Ne İçin Kullanılır Yan Etkileri Ve Fiyatı

Haziran 10, 2018 0 Comments

Elocon Ne İçin Kullanılır Yan Etkileri Ve Fiyatı - https://www.sagliklimiyim.com/elocon-ne-icin-kullanilir-yan-etkileri-ve-fiyati/




Etkin maddesi ”Mometazon Furoat” olan ve vücutta kızarıklığa, iltihaplanmaya ve şişkinliğe neden olan kimyasal faktörlerin azaltılması amacıyla tedavi amaçlı olarak kullanılan ve etkin içeriği sayesinde oldukça seri bir biçimde deriye nüfus eden elocon, doğrudan dermatoloji alanında tedavide uygulanan en etkili ilaçlar listesinde yer almaktadır.


Elocon Kullanıldığı Deri Hastalıkları İse Şunlardır;


  • Atopik Dermatit ( egzama) türü deri rahatsızlığı tedavisinde

  • Alerjik dermatit rahatsızlığı tedavisinde

  • Psoriasis sedef rahatsızlığı tedavisinde

  • İltihaplı deri hastalıkları tedavisinde

  • İltihaplı deri hastalıkları sonucunda meydana gelen deri kaşıntıları ve deri iltihapları belirtileri giderilmesinde aloconne etkili deri hastalıkları ilacı tedavi amaçlı olarak kullanılmaktadır.

Elocon Kullanım Şekli İse Şu Şekildedir;


İlk olarak elocon olası yan etkilerinin söz konusu olmaması açısından ilacın mutlak suretle dermatoloji uzmanı önerisi ile kullanılması gerekmektedir. İlacın nüfus edilmek istendiği alanın ilk olarak iyice temizlenip, akabinde ilacın parmak ucu yardımı ile alınıp sorunlu deri bölgesine yayıp hafif düzeyde masaj yapılarak sorunlu bölgeye nüfus ettirilmelidir. Bu aşamadan itibaren ilacın uygulandığı sorunlu bölgenin üzeri kapatılmamalı veya bandajlanmamalıdır.



Elocon Olası Yan Etkileri İse Şunlardır;


  • Elocon günlük yüksek dozajda uygulanması sonucunda karın ağrısı meydana gelmesi

  • Nefes almada zorluk çekilmesi

  • Kurdeşen sorunu meydana gelmesi

  • Huzursuzluk meydana gelmesi

  • Yüz, dudak, dil ve boğaz bölgesinde şişlik meydana gelmesi gibi bazı olası yan etkiler söz konusu olabilmekte ve ilacın kesilmesi ile birlikte genellikle olası yan etkiler etkisini kendiliğinden yitirebilmektedir.

Elocon Kullanımında Özen Gösterilmesi Gerekenler;


  • Elocon kullanımında olası yan etkilere maruz kalınmaması açısından ilacın doktor tavsiyesi dahilinde kullanılması gerekmektedir.

  • Elocon serin ve çocukların ulaşamayacağı bir alanda muhafaza edilmelidir.

  • Elocon kullanımı sonrasında olası yan etkiler söz konusu olması durumunda, derhal ilacın kesilerek dermatoloji uzmanına başvurulması gerekmektedir.

  • Elocon kullanım talimatı okunmalı ve anlaşılamayan kısım hakkında dermatoloji doktorundan veya ilacın satın alındığı ilgili eczaneden bilgi talep edilmelidir.

Elocon Kullanım Süreci Ne Kadardır?


Genellikle 1 ila 2 hafta aralığında bir kullanım sürecine sahip olan elocon, ciddi deri rahatsızlıklarında ve ilgili dermatoloji uzmanı tarafından uygun görülmesi durumunda uzun süreçli olarak da kullanılması söz konusu olabilmektedir. Dolaysıyla, hafif düzeyli deri sorunlarında elocon ilaç kısa süreçli olarak, ciddi problemli deri sorunlarında elocon ilaç, 1 veya birkaç ay boyunca kullanılması söz konusu olabilmektedir.


Elocon 2018 Satış Fiyatı İse Şu Şekildedir;


Dermatoloji uzmanı tarafından reçeteli olarak yazılan ve bu sebeple yalnızca eczane üzerinden satın alınabilen elocon 2018 satış fiyatı Katma Değer Vergisi dahil olmak üzere 7.15 tl üzerinden satışa sunulmaktadır. Bu sayede dermatoloji doktorunuza başvurduktan sonra doktorunuzun uygun görmesi durumunda eczaneniz üzerinden elocon ilaç satın alarak belirtilen kullanım talimatı doğrultusunda kullanabilmektesiniz.





#Elocon, #EloconKullanımSüreciNeKadardır, #İlaçBilgileri
https://is.gd/fxExfZ
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: