Gençleşmenin En Kolay Yolu Thermage

Haziran 11, 2018 0 Comments

Gençleşmenin En Kolay Yolu Thermage - https://is.gd/NC9dr6

Gençleşmenin En Kolay Yolu Thermage


Ameliyatsız cilt gençleştirme anlamına gelen thermage, genç bir görünüme kavuşmak isteyenlerin günümüzde en fazla tercih ettiği yöntemlerden biridir. Cerrahi bir işlem olmaması ile ön planda olan cilt gençleştirme, olduğunuzdan daha genç ve dinç görünmenizi sağlar.


Devrim niteliğinde bir teknolojik gelişme olan thermage yeni bir uygulama olmasına rağmen, ortaya çıkardığı başarılar ile etkinliğini göstermiştir. Neştersiz, acısız, ağrısız ve lekesiz olarak uygulanan bu yöntem ile ilgili www.quartzclinique.com sitemizde geniş bilgiler verilmiştir. Sizlerde usta ellerde kısa sürede gençleşmek istiyorsanız, sitemizi inceleyebilirsiniz.


Thermage Nedir?


Genç görünmeyi sağlaması ile beraber bazı problemlerin de giderilmesinde etkili olan thermage teknolojisi, son dönemlerin en popüler yeniliklerinden biridir. Son derece kolay olan işlem sonrasında aynı gün hayatınıza devam edebiliyorsunuz.


Bu yöntemin etkili olmasını sağlayan kollajen üretimi, işlem sonrasında sürekli olarak artar ve cildin gençleşmesini sağlar. Göz çevresinde oluşan sarkmalar, yorgun yüz ifadesi, ciltteki kırışıklık ve sarkma gibi sorunların giderilmesi için bu uygulamadan yararlanabilirsiniz.


Özel bir cihaz ile yumuşak hareketler yapılarak uygulanan bu işlem esnasında acı duyulmaz ancak ufak bir ısı hissedilebilir. Kolay bir işlem ile uygulanan bu yöntemin işin ehli kişiler tarafından yapılması gerekir. Bu konuda bizlere ve ekibimize güvenebilirsiniz.


Thermage Nasıl Yapılır?


Herhangi bir cerrahi müdahale gerekmeden yapılan thermage işlemi, yüzdeki esneklik kaybı ile savaşmaktadır. Cildin sıkılaşması ve yüz oval kısmının toparlanmasını sağlar. Yapılan klinik çalışmalar ile thermage’nin etkinliği kanıtlanmıştır.


Yüzde lift etkisi yaratan bu uygulama ile cildin kalitesi artırılmaktadır. Yaşlanma belirtilerine karşı koyarak, cildin daha pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlar. Her cilt tipine her an uygulanabilme özelliğine sahiptir.


Özel bir cihaz ile yapılan thermage teknolojisi, cildin erin katman kısımlarına radyo frekans enerjisi gönderilmesini ve bu sayede etkinin yayılmasını sağlar. Cilt için gerekli olan kolajen ile lastin liflerinin uyarılmasını sağlayarak daha fazla kolajen ile elastin üretimini gerçekleştirir. Bu sayede cilt daha pürüzsüz, genç ve sıkı bir görünüme kavuşur. Son derece etkili olan thermage teknolojisi ile sizlerde gençleşmek ve kırışıklıklarınızdan kurtulmak istiyorsanız, bizi arayabilirsiniz.



#GençleşmeninEnKolayYoluThermage, #ThermageNasılYapılır, #ThermageNedir
https://is.gd/NC9dr6
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: