Lazer Epilasyon Mersin Merkezi

Haziran 11, 2018 0 Comments

Lazer Epilasyon Mersin Merkezi - https://is.gd/d4ZgMD

Lazer Epilasyon Mersin Merkezi


Eskiden bu yana hem bayanların hem de erkeklerin ortak sorunlarından biri olan istenmeyen tüyler, estetik görünümü olumsuz yönde etkilemektedir. Bazı kişilerde hormonal etkilerden dolayı tüyler normalden daha fazladır.


 


Tüylerden kurtulmak amacı ile genelde ağda, jilet, tıraş gibi yöntemler kullanılıyor. Ancak son zamanlarda teknolojik gelişmelerin etkisi ile tıbbi bir tedavi yöntemi olan <a title=”lazer epilasyon” href=”http://www.karakucakklinik.com/lazer-epilasyon”>lazer epilasyon</a> geliştirilmiştir. Sizlerde istenmeyen tüylerinizden sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kurtulmak istiyorsanız, www.karakucakklinik.com sitemizi ziyaret edebilir ve hizmetlerimiz hakkında geniş bilgiler alabilirsiniz.


 


Lazer Epilasyon Nedir?


 


Büyük kolaylık sağlayan lazer epilasyon, son dönemlerde teknolojiye bağlı olarak geliştirilen özel sistemlerden biridir. Kadın ve erkeklerde görülen tüylenme sorununu etkili bir şekilde çözüme kavuşturmaktadır.


 


           Lazer epilasyon işlemlerinin işin ustası tarafından yapılması gerekir. Aksi takdirde cildinizde yanık sorunu meydana gelir. Bu konuda işin ehli olan Dr. Mustafa Karakucak ve ekibine sonuna kadar güvenebilirsiniz.


 


İstenmeyen tüylerden kurtulmak için geliştirilen bir teknik olan lazer ile epilasyon işlemi, kalıcı ve sağlıklı bir şekilde tüylerden kurtulmanızı sağlar. Normal ışıktan çok daha farklı olan lazer ışığı, kıllara rengini veren melonin pigmenti tarafından emilmektedir. Bu sayede çevredeki dokuya zarar vermeden yalnızca hedeflenen bölgeye işlem yapılır.


 


Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?


 


12 yaşından büyük olan ve kıl ile cilt yapısı uygun olan herkese lazer epilasyon yöntemi uygulanmaktadır. FDA onayı almış olan cihazlarımız ile yaptığımız işlemlerden son derece memnun kalacağınızdan eminiz.


 


Yüz ve vücuttaki istenmeyen tüyler için bu işlem uygulanır. Kıl köklerine kalıcı hasar verilir ve çevre deriye herhangi bir zarar verilmez. Bu sayede kılların kökü tamamen yok edildiği için bir daha çıkması da engellenmiş olur.


 


Lazer epilasyon için farklı yöntemler uyguluyoruz. Hangi yöntemi uygulayacağımıza ise kişinin kıl kökünü, kıl yapısını, kıl yoğunluğunu, ten ve kıl rengini inceledikten sonra karar veriyoruz. Ancak gelişen cihazlarımız sayesinde artık çok ufak kıllarda bile yüksek başarı elde ediyoruz.


 


Ortalama olarak 6-12 seans yapılan lazer epilasyonun ne kadar yapılacağı da, yine kişinin kıl yapısına göre değişir. Vücuttaki bütün bölgelere uygulayabildiğimiz lazer epilasyon için bizleri istediğiniz zaman arayabilirsiniz.


 



#LazerEpilasyonMersinMerkezi, #LazerEpilasyonNasılYapılır, #LazerEpilasyonNedir
https://is.gd/d4ZgMD
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: