Sahte Saç Ekimi Merkezlerine Dikkat..

Haziran 08, 2018 0 Comments

Sahte Saç Ekimi Merkezlerine Dikkat.. - https://is.gd/jCrxti

SAÇ EKİM MERKEZİ ARAŞTIRIRKEN DİKKAT


Saç ekim uygulaması ile hayatınıza bir renk katmaya karar verdiniz, ne kadar doğru düşünmüşsünüz. Ancak gerekli araştırmaları doğru bilgiler ışığında yapmazsanız eğer, hayatınıza katacağınız renkler yerini sadece ve sadece siyahın kasvetine bırakacaktır ne yazık ki. Siyahın hiç bilmediğiniz yönüyle yüzleşmemek adına, saç ekim merkezi araştırmaları yaparken kılı kırk yararak hareket etmeniz, faydanıza olacaktır.


Genellikle ilk karar verdikten sonraki süreç internet araştırmalarına yoğunlaşarak geçmektedir. Sanal dünya her ne kadar teknolojinin hayatımıza kattığı büyük nimetlerden olsa da, internet ortamında karşılaşacağınız her bilginin mutlak doğruyu barındırmayacağını büyük ihtimalle öğrenmişsinizdir şimdiye dek. Bu yüzden de araştırma yaparken interneti tercih ediyorsanız eğer, buradan edineceğiniz tüm bilgileri bir kez daha farklı kaynaklardan teyit ettireceğinize dair bir dip not bırakalım yinede.



Yanıltıcı Reklamlar


Özellikle internet üzerinden yayınlanan reklamlarda oldukça sık rastlanan bu yöntem, ne yazık ki oldukça güç elde edilen güven ortamını yaralamaktan bir adım ileriye gidememektedir. Aslında reklam yaparken bazı amatör kliniklerin hedefinde, danışanı bir şekilde buraya getirtelim de sonrası kolay, nasıl olsa ikna ederiz gibisinden yavan bir düşünce yer almaktadır.


Bu düşünce ile hareket edildiği takdirde, maalesef ki sektörde yer alan bir çok kaliteli klinik ve merkez, saç ekim merkezi araştırmalarında zan altında kalmakta ve müşteri kaybına uğramaktadır. Aslitarcanhairclinic.com gibi işini düzgün yapan ve markasını kanıtlayan merkezler bir şekilde bu olumsuz tutumlardan etkilenmeden yollarına devam etmektedirler ancak yinede sektör adına bu kadar abartılı ve heterojen reklam çok hoş bir izlenim bırakmamaktadır.



Mega seans saç ekimi konusunda sektöre yabancı danışanların kolay bir şekilde algılayamayacağı abartı reklamlar yanlış karar verme yönünde çok büyük etkendir. Özellikle saç ekim konusunda yeni araştırma aşamasında olan kişilerin dikkatini çekecek ayrıntılara yer vermek, sık rastlanan olumsuz algılardan biridir.



Peki Araştırma Sonrası Karar Verirken Nelere Dikkat Etmeliyiz ?


Sıklıkla belirttigimiz gibi, verilen yanlış kararların sonucunu, oldukça üzücü bir durum olsa da ne yazık ki danışan olarak tek başınıza yaşamaktasınız. Bu yüzden altını çizerek belirtiyoruz ki, saç ekimi ile ilgili araştırmalarınızda sadece internet, broşür vs gibi etkilerle karar vermeyin.


Tabii ki bu yöntemleri de kullanacaksınız ancak bu alanlarda yaptığınız araştırmalar sonrasında yüzyüze yapacağınız görüşmelerin ne derece önemli olduğunun farkında olun lütfen. Saç ekim merkezi araştırmalarında özellikle dikkat etmeniz gereken nokta, fahiş fiyat ve abartı kampanyalardır.


Bunun yanı sıra asılsız reklam, olağan dışı ekim sayısı vs. yine acaba demeniz gereken durumlardan biridir. Bu yönden siz öncelikli olarak gerekli araştırmalarınızı yapın ve sonrasında işi enerjinize bırakın.


Çünkü hayatın her noktasında, yapacağınız her işte, atacağınız her adımda aldığınız enerji çok önemlidir. Biraz düşünün, hislerinize ve enerjinize güvenin. İnanın bu şekilde herşey sandığınızdan çok daha kolay.



#SAÇEKİMMERKEZİARAŞTIRIRKENDİKKAT, #SahteSaçEkimiMerkezlerineDikkat
https://is.gd/jCrxti
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: