Trental Ne İçin Kullanılır Yan Etkileri Ve Fiyatı

Haziran 09, 2018 0 Comments

Trental Ne İçin Kullanılır Yan Etkileri Ve Fiyatı - https://www.sagliklimiyim.com/trental-ne-icin-kullanilir-yan-etkileri-ve-fiyati/




Etkin maddesi Pentoksifilin olan ve etkin içeriği sayesinde en etkili kan dolaşım düzenleyici ve dolaşım bozuklukları giderici ilaçlar listesinde yer alan trental, bu sayede uzmanlar tarafından tavsiye edilmektedir. Kanda yer alan kırmızı kan hücrelerinin daha küçük kan damarlarına sığması açısından etkili olan ve bu sayede kan akışının sağlıklı bir şekilde artmasını ve tedavi edilmesini sağlayan trental, aynı zamanda beyin dolaşım sorunlarında, göz dolaşım sorunlarında, işitme kaybı probleminde, ani olarak meydana gelen işitme kaybı sorunlarında, kangren sorununda, bacak ülseri gibi doğrudan atardamarlar ile bağlantısı bulunan dolaşım bozuklukları problemlerinde de tedavi amaçlı olarak kullanılması söz konusudur.


Trental Kullanım Tarzı İse Şu Şekildedir;


Olası yan etkileri söz konusu olması nedeniyle, trental ilacın öncelikle doktor önerisi doğrultusunda kullanılması gerekmektedir. İlacın her bir dozunun 1 bardak su ile birlikte alınması ve ayrıca midenin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması açısından öğün yemeği ile birlikte yada yemeklerden hemen sonrasında 1 adet antiasit ile birlikte alınmasında ayrıca fayda bulunmaktadır.



Trental Olası Yan Etkileri İse Şunlardır;


  • Trental ilacın yüksek dozajda kullanılması sonucunda karın ağrısı sorunu

  • Nefes almada güçlük

  • Kurdeşen sorunu

  • Yüz, dudak, ağız ve boğaz bölgesinde şişlik

  • Mide bulantısı ve kusma

  • Huzursuzluk problemi

  • Hazımsızlık ve gaz problemi

  • İshal problemi

  • Yüz ve boyun bölgesinde kızarıklık

  • Sıcak basması ve sıkılma gibi bazı olası yan etkiler söz konusu olabilmektedir.

Trental Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler İse Şunlardır;


  • Trental ilacın olası yan etkilerine maruz kalınmaması açısından ilacın doktor tarafından belirtildiği günlük kullanım dozajında alınması gerekmektedir.

  • Trental ilacın kullanımında olumsuz düzeyde etki edebilecek kronik sağlık sorunları hakkında ilgili hekime bilgiler sunulmalı ve hekimin onay sunması durumunda trental kullanılmalıdır.

  • Trental ilacın serin ve çocukların ulaşamayacağı bir ortamda muhafaza edilmelidir.

  • Trental ilaç kullanımı hakkında ayrıva ilacın kullanım talimati belgesinin okunması ve anlaşılamayan kısımlarda ilgili eczaneden veya ilgili hekimden bilgi alınmasına özen gösterilmelidir.

Trental Kullanım Süresi Nedir?


Dolaşım problemleri tedavisinde kullanılan trental ilacın ciddi dolaşım problemlerinde uzun vadeli olarak kullanılması söz konusu olabilmektedir. Hiper tansiyon, diyabet ve yüksek kolesterol gibi ciddi kronik türü sağlık sorunları ile birlikte ciddi dolaşım bozuklukları rahatsızlığı da söz konusu olması durumunda doktor tarafından trental kullanım süreci yanı sıra hasta takibi de söz konusu olmaktadır.


Trental 2018 Satış Fiyatı İse Şu Şekildedir;


Doktor tarafından reçeteli olarak yazılması sayesinde yalnızca eczaneniz üzerinden satın alabileceğiniz trental ilaç 2018 yılı itibariyle Sağlık Bakanlığı onayı ile 600 mg olarak 19.17 tl üzerinden satışa sunulmuştur. Dolaysıyla, dolaşım problemleri belirtilerinde doktorunuza başvurarak ve doktorun uygun görmesi durumunda eczanenizden trental satın alarak kullanmaya başlayabilmektesiniz.





#İlaçBilgileri, #Trental, #Trental2018SatışFiyatıİseŞuŞekildedir, #TrentalKullanımSüresiNedir
https://is.gd/fZna8h
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: