AĞRISI OLAN ARKADAŞLAR

Aralık 15, 2018 0 Comments

AĞRISI OLAN ARKADAŞLAR - https://www.sagliklimiyim.com/agrisi-olan-arkadaslar/



Kuşburnunun İltihaplara Faydası: Basında sık sık yer almaya başlaması ile birlikte popülerlik kazanan kuşburnu daha çok çay olarak tüketilmektedir. Kuşburnu vücutta biriken ödemin atılmasında ve iltihapların hızla iyileşmesinde kuvvetli bir yardımcıdır. İçerisindeki etken bileşenleri sayesinde enfeksiyonların iyileşme sürecini kısaltmaktadır.





Kuşburnu Romatoid Artrit Hastalığına İyi Gelir: Düzenli tüketimi %20- 25 hareketliliği artırmak için yardımcı olur. Bu durum ağrıyı azaltır ve hastaların genel ruh halini iyileştirir. Kuşburnu eklem iltihabı ve kalça ağrıları olan kişilerin sorunlarını azaltabilir.





Solunum Yolları Hastalıkları İçin Kuşburnu: C vitaminin solunum yolu hastalıklarını azalttığı ve çok ağır olmayanları iyileştirdiği bilimsel olarak ispatlanmıştır. Kuşburnu özellikle çocuklarda kronik öksürük, astım, bronşit ve nefes darlığı sorunlarını giderebilir.





Kuşburnu Kolesterol Seviyesini Dengeler: Milyonlarca insanın sağlığını tehdit eden kolesterol sorunları için en iyi çözümlerden birisi kuşburnu tüketimidir. Suda kaynatılarak suyu içilebilir veya reçeli yapılarak tüketilebilir.





Kuşburnu Kanserle Mücadeleyi Sağlar: Kuşburnu etkili bir antioksidandır ve bütün antioksidan özelliği olan bitki ve meyvelerde olduğu gibi kuşburnu da kansere neden olan serbest radikallerin düşmanıdır. Düzenli kuşburnu tüketimi kanser hastalıklarına yakalanma riskini azaltır.





Şeker Hastalığına Yakalanma Riskini Azaltır: Kandaki şeker seviyesini sağlıklı seviyede tutabilir. İleri derecede şeker hastalarına bile ciddi anlamda katkıda bulunabilir. Kuşburnu reçelinde şeker kullanılmadığı sürece şeker hastaları için güvenilir ve faydalı bir besin kaynağıdır.





Kuşburnu Böbrek Hastalıklarını Önler: Böbrek sağlığını koruyan petkin ve çeşitli asitler içermektedir. Böbrek hastalıklarının semptomlarını iyileştirmek ve rahatlatmak için kullanılır. Kabızlık tedavisi için yardımcı olur.





C Vitamini Deposu Kuşburnu: Bol miktarda kuşburnu içeren kuşburnu bu özelliği ile kemik sağlığını korur ve sağlam iskelet yapısının oluşmasını sağlar. Vücutta kolajen üretimi sağlamaya yardımcı olur.





Kuşburnu Kan Hücrelerini Arttırır: Bünyede oksijen taşıyan kırmızı kan hücrelerinin sağlığını korur ve bu kan hücrelerinin ihtiyaç duyduğu demir ihtiyacını karşılar.





Kuşburnu Mide Sağlığını Korur: Mide spazmı, mide asit eksikliği, mide tahrişi ve ülsere engel olabilir. Bağırsak hastalıkları için çok etkili bir şifa kaynağıdır. Kuşburnu ayrıca ishal, kabızlık, safra taşı, safra kesesi rahatsızlıkları, gut ve idrar yolu enfeksiyonu gibi hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır.





Kuşburnu Bağışıklık Sistemini Güçlendirir: Kuşburnu ayrıca bağışıklık sistemi için faydalıdır. Bakteri ve enfeksiyonlardan kaynaklanan sorunları giderebilir. Damarlarda kan akışını hızlandırır ve kanı temizler. İdrar akışını hızlandırır, idrar yolu enfeksiyonlarını engeller.





Kuşburnunun Zararları:
Kuşburnu ağızdan alındığında sağlık açısından bir risk teşkil etmez. Bazı özel durumlarda yan etkileri olabilir.





Hassas bünyelerde alerjiye neden olabilir.
Kuşburnu bulantı, kusma, ishal, kabızlık, mide yanması, mide krampları, yorgunluk, baş ağrısı, uykusuzluk gibi bazı yan etkilere neden olabilir
Hamilelik ve emzirme döneminde olan kadınlar için güvenli olup olmadığına dair elde çok fazla bilgi yok. Doktorunuza danışarak tüketmenizi tavsiye ederiz.
Kanama bozukluğu olan kişiler uzak durmalı veya az tüketmelidir.
Bazı uzmanlar diyabete olumsuz yönde etkisi olduğunu söylerken bazıları tam tersini savunmaktadırlar.
Çok fazla tüketimi böbrek taşı riskini arttırır.
Çok fazla tüketimden kaçınılmalıdır.





Zerdeçal Zeytinyağı malzemeleri;
1 çay kaşığı zerdeçal
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Çeyrek çay kaşığı karabiber
Zerdeçal Zeytinyağı yapılışı:





Zerdeçal zeytinyağı tarifi için öncelikle ellerimizin hijyen olup olmadığını kontrol edin ve bol suyla yıkayın daha sonra karışımı yapmak için küçük bir sos kasesi veya bir fincan da olabilir kullananlara malzemeleri ekleyin. Öncelikle zerdeçalı kabın içine koyun daha sonra üzerine zeytinyağı ve taze çekilmiş karabiber koyup karıştırın. Karışımı iyice karıştırdıktan sonra biraz dinlendirin. Bu karışımı günde 1 kere tüketiniz. her gün bu miktar fazla olabilir.dikkatli olmakta fayda var.faydası elbetteki inkar edileme ama…yinede dikkat.





TAKVİYE EDİCİ GIDALAR İLAÇ DEĞİLDİR. GÜNLÜK BESLENMENİN YERİNE GEÇMEZLER. HAMİLE YA DA EMZİRME DÖNEMİNDE KULLANIMLARI GÜVENLİ OLMAYABİLİR. BU DURUMDA DOKTORUNUZA DANIŞMADAN BU ÜRÜNLERİ KULLANMAYIN. HERHANGİ BİR HASTALIĞINIZ NEDENİ İLE KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR İLE TAKVİYE EDİCİ GIDALAR ARASINDA CİDDİ ETKİLEŞİMLER OLABİLİR. BU NEDENLE ZARAR GÖREBİLİRSİNİZ. KULLANDIĞINIZ İLAÇLARLA ETKİLEŞİMLER HAKKINDA DOKTOR VE ECZACINIZA MUTLAKA DANIŞINIZ.





iki tane organik limonun sadece kabuklarını dograyip cam kavanozda uzerini ortecek kadar zeytin yagi koyunve 15 gun karanlik bir yerde bekletin sonra agriyan yerlerinize sürün .
Arkadaşlar bu karışımı yapalım .Ağrılarımız olunca elimizin altında olsun.
Limon kabuğu ve zeytinyağı ile birlikte, anti-enflamatuvar etkiyi artırmak için okaliptus yaprakları kullanmanızı öneriyoruz.





Tedavi, kolay bir eklem ağrısını önleyici olarak veya mevcut ağrıdan kurtulmak için kullanılabilir.





Malzemeler
1 bardak sızma zeytinyağı (200 g)
2 adet limonun kabuğu
5 adet okaliptus yaprağı
Kullanılacaklar
Kapaklı cam bir kavanoz
Temiz bandajlar
Plastik sargı
Hazırlanışı
Önce, limon kabuğunu küçük parçalara kesin ve cam kavanoza ekleyin.
Ardından, limon kabuğunu tamamen kaplamaya dikkat ederek zeytinyağını ekleyin.
Sonra okaliptüs yapraklarını kesin ve kavanozdaki diğer maddelerle karıştırın.
Ardından, karışımı güzelce kapatın ve iki hafta boyunca serin, karanlık bir yerde saklayın.
Son olarak, okaliptus yapraklarını ve limon kabuğunun parçalarından kurtulmak için yağı süzün.
Nasıl uygulanır?
İlk önce, bir gazlı bezi karışıma batırın ve ardından etkilenen ekleme uygulayın.
Daha sonra, gazlı bezin plastik bir sagı ile ve mümkünse yün atkı ile örtün.
Ardından, en iyi sonuç için yağın gece boyunca çalışmasına izin verin.
Sonra, ağrıdan kurtulana kadar her gece uygulayın.





Önleyici bir çözüm olarak da, haftada en az 3 kez uygulayın
Halsizseniz, tüm vücudunuz ağrıyorsa ya da nedeni anlaşılamayan kansızlık gibi şikayetleriniz varsa “ağır metal” sizi de tehdit ediyor olabilir! Ağır metal zehirlenmesi için en etkili kür!





Malzemeler
– 1 adet orta boy havuç
– 1 adet küçük boy kırmızı pancar
– 10 sap taze ıspanak
– 7 sap maydanoz
– 4 sap taze fesleğen
– 1 kereviz sapı
– 1 portakal
– 2 parmak büyüklüğünde taze zencefil
– 1 limon
– 1 fincan içme suyu





Hazırlanışı
Tüm malzemeler katı meyve sıkacağından geçirilir. Her gün taze olarak hazırlanır ve detoks diyetiyle beraber kullanılır.
Herhangi bir sağlık problemi olmayanlar günde 1 bardak içebilir. Ancak, eğer ağır metal zehirlenmesi varsa, günde 3 bardak içilmelidir. Afiyet Olsun!. DR ÜMİT Aktaş.





Eklem sıvılarını arttıran Bamya Tohumu mucizesi Günlük 6-7 tane bamya tohumunu geçeden sıcak suya koyun sabah aç karına bir miktar su ile yutarsanız ve kalan suyu içerseniz ,,bunu en az üç ay sürdürürseniz, eklemlerinizin ağrımadığını fark edeceksiniz





Doğal ağrı kesici hatta doğal antibiyotik olarak bile adlandırabileceğimiz ardıç yağı kremi, kullanım alanlarının çeşitliliği ve sağladığı faydalarla, adeta doğadan gelen bir mucizedir.





ardıç yağı kremi ve faydaları





Kan hastalıklarının tedavisinden, mide ülserine ve diğer mide-bağırsak kaynaklı rahatsızlıkların rahatlatılmasına kadar geniş bir spektrumda etkisini gösteren ardıç yağı, bakteriler ve enfeksiyonlarla savaşabilme özelliğiyle de öne çıkarak, antibiyotik kullanımı ile iç organlarını yormak istemeyen kişiler için alternatif bir tedavi yöntemidir.





Ardıç yağı iştah açma özelliğine de sahiptir. Aynı zamanda geçmiş yıllardan beri antiseptik özelliği sayesinde, yaralanmalar, çürükler ve ezikler gibi vücut tahripatlarında da kullanılan ır
Ardıç Yağı Kreminin Faydaları Nelerdir?
En önemli görevi kanın temizlenmesindeki fonksiyonudur. Antiseptik özelliği ile dünyada kalp krizlerinden bile daha sık görülen, pek bilinmese de saatte 50 kadar insanın ölümüne sebebiyet veren septik şok yani kan zehirlenmesi hastalığının önüne geçer.
Kronik kansızlık yani anemiye iyi gelir
Bel, boyun fıtıkları gibi, iskelet sistemini ilgilendiren rahatsızlıkların tedavisinde yardımcı olmasının yanı sıra, kas-eklem ağrıları, romatizmal ağrılar için doğal ağrı kesici görevi görür
Böbrekler için oldukça faydalıdır. Böbrek taşlarının kolay düşürülmesine yardımcı olur
Antibiyotik özelliğiyle vücuttaki her türlü enfeksiyonla savaşır. Boğaz ve bademcik iltihaplanmasına karşı iyi gelir.
Deri hastalıklarının tedavisinde yardımcıdır
Selüliti gidermede büyük rol oynar
Bağışıklık sistemini ciddi şekilde güçlendirerek muhtemel virüslere ve enfeksiyonlara karşı koruyucu görevi görür



#AĞRISIOLANARKADAŞLAR
https://is.gd/75gRyG
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: