Tırnak bakımı için ev ilaçları

Mart 19, 2019 0 Comments

Tırnak bakımı için ev ilaçları - https://www.sagliklimiyim.com/tirnak-bakimi-icin-ev-ilaclari/

Her kız güzel, güçlü ve parlak tırnaklar ister. Ancak hızlı yaşam nedeniyle onları doğru şekilde umursamıyoruz, işte bazı tırnak bakımı ipuçları.





1. Parlak hale getirmek için tırnaklarınızı haftada bir kez yıkayıcı kullanın.





2. Güçlü tırnaklar için tırnaklarınıza zeytinyağı ile masaj yapın.





3. Besleyici tırnak etlerini ve tırnakları yıkamak için banyodan sonra tırnaklara Vazelin sürün.





4. Yumuşak tırnaklar için bal ve zeytinyağlı macun 5 dakika çivi üzerine uygulayın, sonra soğuk suyla yıkayın. En iyi sonuçlar için bu ipucunu haftada üç kez tekrarlayın.





5. Kuru ve kırılgan tırnaklar için yatmadan önce beş dakika boyunca E vitamini yağı veya badem yağı ile hafifçe masaj yapın. Göze çarpan değişiklik için bu çözümü her gün takip edin.





6. Anlık parlak tırnaklar için tırnaklarınızı diş macunu ve yumuşak diş fırçası ile temizleyin ve ardından bebek yağı ile masaj yapın.





7. Daha parlak ve beyaz tırnaklar için tırnaklarınızı 10 dakika limon suyuna batırın veya çırpılmış limonları ovalayın.





8. Daha güçlü ve sağlıklı tırnaklar için bir çorba kaşığı tuzu ılık suda eritin. Birkaç damla zeytinyağı ekleyin ve bir çorba kaşığı limon suyunu ekleyin. Tırnaklarınızı 15 dakika boyunca bu solüsyonda bekletin, ılık suyla kuru masaj yaparak badem yağıyla durulayın. En iyi sonuçlar için bu ipucunu haftada iki kez tekrarlayın.





9. 5 ila 10 dakika çivilerinizi ılık hardal yağıyla ıslatın, sonra dolaşımını sağlamak için bu ucun tırnak etlerine beslenmesini ve tırnaklarınızı güçlendirmesini sağlamak için her birini yavaşça ve yavaşça ovalayın.





10. Tırnaklarınızı güçlendirmek ve beyazlatmak ve daha hızlı büyütmek için tırnaklarınızı 10 dakika ılık süt ile ıslatın. 
Tüm bu uçların yanı sıra tırnaklarınızı ve tırnak etlerinizi nemli tutmak için bol miktarda su için.



#TırnakBakımıIçinEvIlaçları
https://www.sagliklimiyim.com/tirnak-bakimi-icin-ev-ilaclari/
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: