Cordarone Ne İçin Kullanılır Yan Etkileri Ve Fiyatı

Haziran 05, 2018 0 Comments

Cordarone Ne İçin Kullanılır Yan Etkileri Ve Fiyatı - https://www.sagliklimiyim.com/cordarone-ne-icin-kullanilir-yan-etkileri-ve-fiyati/




Kalp ve atım bozuklukları tedavisinde kullanılan ve içeriğinde yer alan Amiodaron adlı etkin maddesi sayesinde oldukça hızlı bir şekilde etkili olan cordarone, kalb organının ciddi anlamda ve hayati tehlike oluşturabilecek düzeyde hızlı bir şekilde atış göstermesi durumunda, kalp atış düzeninin yeniden normal düzeye ulaştırılması açısından tedavi amaçlı olarak kullanılan cordarone, bu sayede kalp ve ritim bozuklukları düzenleyici ilaç listesinde ilk sırada yer almaktadır.


Cordarone Kullanım Tarzı İse Şu Şekildedir;


Öncelikle olası yan etkileri söz konusu olan ve bu sebeple sağlığın korunması açısından cordarone, doktor tavsiyesi dahilinde kullanılmalı ve günlük olarak belirtilen kullanım dozajında kullanılmalıdır. Genel olarak 8 ila 10 günlük bir kullanım sürecine sahip olan cordarone, günlük olarak 3 tablet yani 600 mg düzeyinde 1 bardak su ile birlikte kullanılmalıdır.


Cordarone Olası Yan Etkileri İse Şunlardır;


  • Deri ve göz organı üzerinde renk değişikliği, sararma problemi meydana gelmesi

  • Yorgounluk ve mide bulantısı meydana gelmesi

  • İştahsızlık problemi meydana gelmesi

  • Midede ağrı problemi meydana gelmesi

  • Yüksek ateş meydana gelmesi

  • Nefes alış verişte zorluk çekilmesi

  • Devam eden öksürük problemi meydana gelmesi

  • Hırıltılı bir biçimde soluk alma problemi meydana gelmesi

  • Açıklanamayan kilo kaybı problemi meydana gelmesi gibi pekçok olası yan etkiler, cordarone günlük yüksek dozajda alınması sonucunda söz konusu olmaktadır.

Cordarone Kullanım Süreci Nedir?


Genel olarak geçici bir süreliğine kullanılan cordarone, bazı durumlarda uzun süreçli olarak da kullanılması söz konusu olabilmektedir. Kalp atış bozukluklarında kullanılan cordarone, düzensiz kalp atışı problemi devam ettiği takdirde ve ilgili hekimin onay sunması durumunda hastane ortamında yakın gözetim altında da kullanılması söz konusu olabilmektedir.



Cordarona Kimler Kullanabilmektedir?


Kalp ve ritim bozukluğu rahatsızlığına sahip olanlar tarafından kullanılabilen cordarone, bu sebeple ilgili sağlık sorununa maruz kalan her yaştan bireyler tarafından kullanılabilmektedir. Ancak, kronik türü ciddi sağlık sorunu bulunanların cordarone kullanımında ilk olarak ilgili doktora danışması ve doktorun onay sunması durumunda cordarone kullanması söz konusudur.


Cordarone Kullanımında Dikkat Edilmesi Gereken Ayrıntılar İse Şunlardır;


  • Cordarone kullanımında olası yan etkilerin söz konusu olmaması ve bu sayede sağlığın riske atılmaması açısından ilacın doktor tavsiyesi doğrultusunda kullanılması gerekmektedir.

  • Cordarone kullanım talimatı belgesi iyice okunmalı ve anlaşılmayan ayrıntılar hakkında ilgili doktordan veya ilacın satın alındığı eczaneden bilgi alınmalıdır.

  • Cordarone serin ve çocukların ulaşamayacağı bir alanda saklanmalı ve olası herhangi bir yan etkisi söz konusu olması durumunda hemen ilacın alımı durdurularak ilgili doktora başvurulmalıdır.

Cordarone 2018 Satış Fiyatı İse Şu Şekildedir;


Doktor tarafından reçete üzerinden yazılan Cordarone kalp ritim düzenleyici ilaç, 2018 yılı itibariyle eczane üzerinden satış fiyatı Katma Değer Vergisi dahil olmak üzere, 13.68 tldir. 200 mg film tablet şeklinde satışa sunulan cordarone, sağlık durumunuzun elverişli olması durumunda kullanabilmektesiniz.





#CordaronaKimlerKullanabilmektedir, #Cordarone, #CordaroneKullanımSüreciNedir, #İlaçBilgileri
https://is.gd/WnM2z7
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: