MOR RENKLİ BESİNLER YİYİN
MOR RENKLİ BESİNLER YİYİN - https://is.gd/Q9J4TP
Mor renkli taze sebze ve meyveler antosiyanin adlı güçlü bir antioksidan içerir. Patlıcan, kırmızı soğan, mor erik, yaban mersini, böğürtlen, karadut, ahududu, çilek gibi yiyecekler HDL’yi yükseltir. Düşük HDL’ye sahip bireyler bu mor renkli taze sebze ve bitkileri sık tükettiklerinde yaklaşık 12 hafta sonunda HDL düzeyleri istenilen seviyelere gelebilir.
Kuru erik, patlican, nar ve nar ekşisi, üzüm ve dut pekmezi, pncar ve pancar turşusu bu yiyecekler arasında sayılmaktadır.
#MORRENKLİBESİNLERYİYİN
https://is.gd/Q9J4TP
Sagliklimiyim.Com
.png)
0 yorum: