Bu 4 Doğal Çözüm, Çürük Dişleri Onarır

Temmuz 02, 2019 0 Comments

Bu 4 Doğal Çözüm, Çürük Dişleri Onarır - https://sagliklimiyim.com/bu-4-dogal-cozum-curuk-disleri-onarir/

Ağız sağlığı diş etlerine bağlıdır. Diş etleri güçlü ise dişler güvenli ve sağlıklı olur. Azalan diş etleri dişleriniz arasında boşluklar oluştuğundan ve bakteriler için en sevdiğiniz yerlerden dolayı acı vericidir. Bakteriler diş köklerine nüfuz eder ve dişleri zayıflatır. Bu bakteriler ayrıca destekleyici dokuya zarar verir ve dişlerin kemik yapısına etki eder. Sonunda diş kaybıyla yüzleşmelisin. Dişler doğanın bir armağanıdır ve onunla ilgilenmeliyiz. Azalan diş dişlerini kaybetmek için ilk adım olarak diş etleri. Bu noktadan kontrol etmeliyiz ki büyük bir kayıptan güvende olabiliriz.





Uzaklaşan diş etlerinin arkasında birçok neden var. Genetik önemli bir rol oynar, ancak ekstra özenle bu faktörü kontrol edebiliriz. Sigara içmek aynı zamanda farklı diş etleri sorunu olan başka bir faktördür. Dişlerle deney yapıyoruz. Dişler üzerindeki etkisini düşünmeden hiçbir şey yiyoruz. Diş temizleme rutinimiz uygun değil.





Bugün, geri kalmış diş etlerini onaracak doğal ilaçları paylaşacağız:





Aloe Vera





Aloe Vera, uzaklaşan diş etlerini iyileştirmede yardımcı olur. Diş sorununu gidermek için kullanılan diş macunu ve gargaraların çoğunda aloe vera bulunur. Ayrıca Aloe Vera’nın diş eti hastalıklarının şiddetini azalttığı tıbbi olarak kanıtlanmıştır. Araştırmacılara göre, Aloe Vera “Periodontal hastalığa yatkın şifacı” olarak adlandırılıyor.





Yeşil çay





Yeşil çay sağlıklı diş etleri ve dişlerin gelişmesinde yardımcı olan böyle bir bileşime sahiptir. Japon araştırmacılara göre, günlük olarak yeşil bir gün tüketen insanlar, diş eti dokusu kaybından ve diş etlerinden kanamadan korunuyorlar.





C vitamini





California Üniversitesi bir çalışma geliştirdi ve C vitamini alımı azaldığında kanama ciddiyetinin şiddetinin arttığı sonucuna varıldı.





Okaliptüsler





Okaliptüs, anti-enflamatuar bir maddeye ve mikroplarla mücadele yeteneklerine sahiptir. Diş etleri için en iyi olan bir şişe gargara geliştirilebilir.





malzemeler





  • 2 çay kaşığı okaliptüs yağı
  • 1 su bardağı ılık su




Yöntem





Bir bardak sıcak suya 2 çay kaşığı okaliptüs yağı ekleyin ve gargara olarak kullanın.





Öte yandan, düzenli fırçalama ile dişler ve diş etleri üzerinde de iyi bir etkiye sahiptir. Günde en az iki kez sabah bir kez ve yatmadan önce gece bir kez fırçalama yapmalıyız. Ayrıca her yemekten sonra günlük gargara kullanmalıyız. Bunlar basit çözümler, ama işe yarayacak.



#AloeVera, #Bu4DoğalÇözüm, #CVitamini, #ÇürükDişleriOnarır, #Okaliptüsler, #YeşilÇay
https://sagliklimiyim.com/bu-4-dogal-cozum-curuk-disleri-onarir/
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: