Kalbiniz İçin En Kötü 9 Yemek

Ağustos 16, 2019 0 Comments

Kalbiniz İçin En Kötü 9 Yemek - https://sagliklimiyim.com/kalbiniz-icin-en-kotu-9-yemek/

Kalbimiz hakkında konuşursak, o zaman bizim için iyi olmayan çok sayıda yiyecek bulabiliriz ama onları yemeyi bırakmayız ve durum daha da kötüleşir. Her birey güvenli ve sağlıklı bir kalbe sahip olmayı arzu eder, aksi takdirde çok zararlı bir hastalık olan kardiyovasküler hastalığayakalanırlar .





Son zamanlarda yapılan bir araştırmada, bu hastalığın, bütün evrendeki her üç yetişkini etkileyeceği sonucuna varılmıştır ki bu iyi bir şey değildir. Bireyler, yiyeceklerine dikkat ederlerse ve onları etkilemeyecek yiyecekleri tüketmeye çalışırlarsa, bu hastalıktan kolayca kurtulabilirler. Bu şekilde mükemmel ve sağlıklı bir yaşam tarzı yaşayabilirler.





Kızartılmış, yağlı, tuzlu ve kolesterol seviyesi yüksek yiyecekleri önlemeye çalışın. Burada, bu yazımda kalbinize uygun olmayan en kötü 9 yiyeceği paylaşacağım.





1. Pastırma





Bireylerin çoğu et severdir ve daha çok et yemeyi ve fasulye veya sebzelerden uzak durmayı severler. et veya pastırma kolesterol ve kalp için zararlı olan yağlar oldukça yüksektir. Herhangi biriniz sağlıklı bir kalp isterse, günlük diyetten et veya pastırma atlamaya çalışırlar.





2. Toz Kahve Kreması





Bu toz kremler insan kalbi için iyi olmayan yağlarla doldurulur. Yağlardan kaynaklanan en kötü hastalıklardan biri, sağlığa çok zararlı olan kardiyovasküler hastalıktır.





Toz kahve kremleri, kalp rahatsızlığından zaten etkilenmiş kişiler için iyi değildir. Hidrojene yağ içerdiğinden, bu yiyecekleri günlük diyetlerinden atlamak zorundalar.





3. Margarin





Margarin, tamamen hidrojene yağdan yapılan bir tereyağı alternatifidir ve vücut yağlarının arttırılmasına yardımcı olan en önemli şeydir.





Kalbimiz çok hassastır ve yağ oranı yüksek olan bu tür yiyecekleri yiyoruz, o zaman kesinlikle kalp hastalığı ortaya çıkacak. Bireylerin çoğu bu şeyin farkında değil. Bu nedenle, kolesterolü yüksek olan yiyecekleri atlamak daha iyidir.





4. Soda





Soda, şeker, kalori, yağ ve kolesterol ile dolu olduğundan kan şekeri seviyenizi yükselten, iltihaplanmayı önleyen ve kalp-damar hastalıkları tehlikesini artıran, kalbiniz için iyi olmayan bir başka kötü besindir.





Ayrıca, düzenli olarak tüketme alışkanlığınız varsa diyet gazlı içeceklerinden veya gazlı içeceklerden uzak durmaya çalışın.





5. Sosisli Sandviçler





Katkı maddeleri, sosisli sandviç ve sosis gibi yüksek oranda işlenmiş gıdalarda kullanılır. Onları düzenli olarak yerseniz kesinlikle kalp hastalığından muzdarip olacaksınız.





Sosisli sandviç tüketenlerde kalp hastalığına yakalanma riski çok yüksektir.





6. Rafine Karbonhidratlar





Rafine karbonhidratlar, kalbe uygun olmayan katkı maddeleri ve şeker ile zenginleştirilmiştir. Ayrıca obeziteye neden olurlar.





Amerika Birleşik Devletleri’nde, kadınların% 64’ü ve erkeklerin% 72’sinin obez veya aşırı kilolu olduğu kanıtlanmış bir araştırma yapılmıştır.





Rafine karbonhidratlar ve şekerler yüksek olduğu için ekmek, ketçap, az yağlı yoğurt, makarna sosları ve salata soslarını yemekten kaçınmalısınız.





7. Fırınlanmış Tatlı Eşya





Tüm pişmiş tatlı ürünleri sofra şekeri, mısır şurubu, kahverengi şeker, bal, tatlandırıcılar, akçaağaç şurubu ve pekmezle yüklenir ve bunlar oksidatif strese neden olur.





Bu ürünler ayrıca hipertansiyona, tıkalı arterlere ve kalp yetmezliğine neden olabilir. Sizi kalp hastalıklarından uzak tutmak için yemekten kaçının.





8. Aşırı yemek





Aşırı yemeğinden dolayı büyük hacimli olan kişilerde kalp hastalığı tehlikesi de vardır. Amerika Birleşik Devletleri’nde, kadınların% 64’ü ve erkeklerin% 72’sinin obez veya aşırı kilolu olduğu kanıtlanmış bir araştırma yapılmıştır.





Çok fazla yemek yiyenler için en iyi çözüm, yağ, kolesterol ve kalorisi yüksek olan yiyecek ve içeceklerden uzak durmalarıdır. Su içmeye başlayın ve şekerli içeceklerden kaçının.





9. Sebze ve Meyvelerden Kaçınma





Sağlığına özen gösteren ve düzenli sebze ve meyve tüketen bireyler, her zaman abur cubur yemeyi tercih edenlere kıyasla kalp hastalığı probleminden uzak durup, besin, protein ve az yağlı süt.





Sonuç





Kendinizi kardiyovasküler hastalıklardan korumak için bu 9 gıdadan kaçının. Bu besinler kalp yetmezliğine yol açabilecek yağ ve kolesterol yönünden zengindir. Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için sağlıklı kalp gereklidir.



#KalbinizİçinEnKötü9Yemek, #Karbonhidrat, #Margarin, #Pastırma, #Sandviç, #TozKahveKreması
https://sagliklimiyim.com/kalbiniz-icin-en-kotu-9-yemek/
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: